Fizetési és szállítási feltételek

Fizetési és szállítási feltételek

 

Házhoz szállítás futárszolgálattal

A webáruházban megrendelt termékek házhoz szállítását a Magyar Posta Zrt (MPL) végzi. A megrendelt termékeket Magyarország területén belüli kiszállítása 3-5 napot vesz igénybe. Amennyiben a kiszállítás ezen határidőn belül nem tud megvalósulni, az eladó tájékoztatja a vásárlót és egyeztetnek a megrendelés teljesítésének további menetéről. A kézbesítés munkanapokon 8 – 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjával. Abban az esetben, ha a kézbesítés másodjára sem sikerül, 5 napig átvehető a helyileg illetékes postán. Amennyiben az utánvétes fizetési módot választotta, fizetni a futárnak kell készpénzzel.

Szállítási díjak:

Vásárlás értéke Szállítási díj
0- 9.999 Ft 1190 Ft
10.000-19.999 Ft 860 Ft
20.000 Ft felett INGYENES

 

Pick Pack Pontok

A 240 településen található több mint 700 pont között találják az Inmedio és a Relay üzleteket. Előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, míg utóbbiak a főbb közlekedési csomópontoknál mit például a MÁV, BKV, Volán társaságok, vagy a Budapest Airport területén. Továbbá az autóval közlekedők számára kitűnő lehetőséget teremtenek a csomagátvételre a MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások. Hálózatunk részét képezik a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax üzletek is, melyek megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Coop hálózat boltjai.

 

Hogyan működik?

Vásároljon interneten terméket, majd a kézbesítési opciók során válassza ki a legközelebbi Pick Pack Pont-ot. A rendelést követően a webáruház e-mail üzenetben értesítést küld arról, hogy mikor adja át a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére. A csomag útját nyomon követheti a megadott azonosító kód/csomagszám megadásával a Pick Pack Pont weboldalán keresztül. A Pick Pack Pont értesíti, amikor a csomag megérkezik a választott Pick Pack Pontra. A csomag átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésre.

 Szállítási díjak:

 

Vásárlás értéke

 

 

 Szállítási díj

0-19.999 Ft 990 forint
20.000 Ft felett INGYENES

 

 Utánvétes fizetés

Utánvétel fizetési mód választása esetén a megrendelt termékek árát a Vevő a kiszállításkor a futárnak fizeti ki. Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol át tudja venni a csomagot! Valamennyi csomag esetében mellékelten megtalálható a termékek vételára, valamint a szállítás költséget tételesen tartalmazó Áfa-s számla. Az utánvétes fizetésért plusz 300 forintot számol fel webshopunk.

 

Előre utalásos fizetés

Előre utalásos fizetési mód esetén a termékek szállítását azt követően kezdjük meg, miután a fizetendő összeg bankszámlánkra beérkezett. Kérjük, átutaláskor a közlemény rovatba a megrendelés számát adja meg! Ha a megrendelt áru vételára egy héten belül nem érkezik meg cégünk számlájára, úgy megkíséreljük felvenni Önnel a kapcsolatot! Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet küldünk.

Bankkártyás fizetés esetén a fizetést csak abban az esetben tudják vásárlóink megkezdeni, ha cégünk a megrendelését visszaigazolta, és e-mail-ben a vevő részére a tájékoztatást megküldte.